SEO Uitbesteden

Wil je graag dat jouw website beter vindbaar wordt? Maar heb je er zelf niet genoeg tijd voor of mis je de juiste kennis? Dan kan SEO Uitbesteden een oplossing voor je zijn.

Er zijn twee manieren waarop ik je kan helpen om je website hoger in Google te krijgen.

 1. SEO Uitbesteden
  Ik neem je alles uit handen. We kijken samen welke weg we gaan nemen. We zorgen ervoor dat ik jouw bedrijf van binnen en buiten ken. Daarna ga ik voor je aan de slag en hoef je zelf alleen feedback te geven.

  Maandelijks krijg je dan een rapportage van me toegestuurd met de voortgang en onze huidige posities.
  Meer over SEO Uitbesteden
 2. SEO Consultancy
  Ik begeleid jou in het nemen van de juiste stappen. We bepalen samen een strategie. Die ga je vervolgens zelf uitwerken.
  Meer over SEO Consultancy

Meer over SEO Uitbesteden

Je vindt het belangrijk dat je website hoog scoort in Google. Je hebt er alleen geen tijd voor om hier zelf aan te werken. Of je hebt niet voldoende kennis in huis om je SEO zelf te doen.

Dat is niet erg. SEO is een vak op zich. De kans is groot dat ik jouw werk ook niet zou kunnen doen.

Laat mij je SEO voor je uit handen nemen.

SEO Uitbesteden

Wat ga je precies voor me doen?

We beginnen met een kennismaking. Hierin wil ik zoveel mogelijk te weten komen over jou en je business.

Vervolgens kijk ik je website na op diverse punten. Ik kijk wat er goed zit en wat er juist beter kan. Aan de hand daarvan kan ik bepalen welke koers we moeten nemen om de meeste winst te behalen.

Daarna zal ik een strategie opstellen. Ook hierin zal ik je zoveel mogelijk betrekken. Die strategie moet namelijk goed aansluiten bij alles wat jij naar buiten wilt dragen naar je (potentiële) klanten toe.

Wanneer we de strategie hebben uitgewerkt is het tijd om deze uit te voeren. Natuurlijk wordt er gaandeweg nog bijgeschaafd waar nodig, maar we hebben een basis gelegd. Vanaf hier is het een kwestie van verder bouwen.

SEO Uitbesteden Traject

Zo ziet een SEO traject eruit in vier stappen.

 1. Kennismaking
  We maken kennis op een locatie naar keuze. Dat kan bij jou op kantoor. Als je dit liever digitaal doet kan dat natuurlijk ook.
 2. Analyse
  Met behulp van van tools waar ik graag mee werk onderzoek ik je website. Ik kijk naar wat je goed doet en waar er nog ruimte is voor verbetering.
 3. Strategie
  Ik stel een strategie op aan de hand van mijn bevindingen. Hierbij zal ik je actief betrekken. De strategie moet goed aansluiten op de rest van je marketing.
 4. Uitvoeren
  Via telefoon of zoom plannen we gesprekken in waarin we je strategie bespreken. We maken een plan en ik ga over tot actie.

Hoe lang duurt een SEO traject?

De vindbaarheid van je website is iets dat continue aandacht vereist. Er is niet een moment waarop je kunt zeggen: nu is het af.

Natuurlijk ben je vrij om te gaan wanneer je denkt dat je basis sterk genoeg is. Toch is het altijd goed om door te bouwen om resultaat in de toekomst te garanderen. Je concurrenten bouwen hoogstwaarschijnlijk wel door.

Jij bepaalt zelf hoelang een SEO traject duurt. De trajecten die ik aanbied zijn maandelijks opzegbaar. Wanneer één van ons de samenwerking niet meer bevalt, zijn we vrij om afscheid te nemen.

Tarieven SEO Uitbesteden

Elke website is anders. Ook elke branche is anders. Voor de ene website meer werk aan de winkel dan de andere. Ik kijk graag samen met jou wat er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken.

Neem gerust contact met me op voor een offerte op maat.

Maandelijks opzegbaar

Ik geloof niet in langdurige contracten. Ik hou klanten liever bij me door een goede dienst te leveren. Komen we erachter dat we niet goed bij elkaar passen? Dan nemen we afscheid.

Kennismaking Inplannen

Ben je benieuwd of we bij elkaar passen? Dan plan ik graag een kennismaking met je in. Dat kan op een locatie naar keuze, maar ook digitaal.

Wanneer je het formulier hieronder invult zal ik contact met je opnemen wanneer ik in de gelegenheid ben. Dat is doorgaans nog dezelfde dag.

  Veel Gestelde Vragen

  SEO Uitbesteden Vragen

  Regelmatig krijg ik de volgende vragen over het uitbesteden van de SEO. Ik heb ze op een rijtje gezet. Misschien zit jouw vraag er wel tussen. Is dat niet het geval? Dan heb je het contactformulier hierboven vast al voorbij zien komen. Voel je vrij om die in te vullen.

  Waarom zou ik mijn SEO Uitbesteden?

  In Nederland begint voor veel mensen een online zoektocht op Google. Als we even iets willen weten. Of als we op zoek zijn naar een restaurant. Dit zijn momenten waarop we onze telefoon pakken en onze vraag stellen aan de grote zoekmachine. Daarom kan het behoorlijk wat bezoekers opleveren als jij op de juiste zoekwoorden een hoge positie hebt.

  SEO is een specialisatie op zich. Zoals ik al eerder aangaf zou ik jouw werk waarschijnlijk ook niet kunnen doen. Daarom is het handig om iemand in te schakelen die er verstand van heeft.

  Hoe lang duurt het voordat ik resultaat ga zien?

  Dit is onder andere afhankelijk van hoe je website er nu voor staat. Is je website goed geoptimaliseerd voor Google? En hoe sterk is de concurrentie?

  Over het algemeen kan een website die al goed geïndexeerd is en redelijk scoort binnen 3 maanden op de eerste pagina terecht komen. Is je website nog niet geoptimaliseerd? Dan kan het zo’n 6 maanden of meer kosten om goede posities te behalen op relevante zoekwoorden.

  In die periode zal je de eerste resultaten voorzichtig gaan merken. Het echte resultaat zal je pas merken wanneer enkele pagina’s van je website een hoge positie behalen op de eerste pagina van Google.

  Wat is het rendement op mijn investering?

  Een hoge positie in Google levert je meer klanten en meer omzet op. Je kunt de extra omzet simpelweg bereken met de volgende som:

  Zoekvolume x doorklikratio x conversieratio x de prijs van je product of dienst

  Het zoekvolume is het totale zoekvolume op de zoektermen waarop we gaan scoren.

  Het doorklikratio is het aantal bezoekers dat na het zoeken op onze termen ook daadwerkelijk op jouw website klikt.

  Het conversieratio is het percentage van de mensen dat besluit om uiteindelijk klant bij je te worden.

  Wat is lokale SEO?

  Een groot deel van de zoekopdrachten die worden gedaan bevatten een lokale term. In de vorige vraag hebben we het restaurant als voorbeeld genomen. Dat is een lokale zoekopdracht, omdat je in de plaats waar je bent iets wilt eten.

  Goede lokale optimalisatie gaat verder dan alleen een Google Mijn Bedrijf pagina aanmaken. Lokale verwijzingen van andere websites wegen hierin ook steeds zwaarder mee.

  Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

  Wanneer je snel bovenaan de zoekresultaten wilt verschijnen kan SEA, oftewel Search Engine Advertising, een goede oplossing zijn. Ik spreek echter regelmatig mensen die door hebben dat er voor de bovenste resultaten betaald wordt.

  Je kunt er dus vanuit gaan dat de organische resultaten over het algemeen serieuzer worden genomen. Een combinatie van beiden is overigens ook mogelijk. Even adverteren voor het korte termijn resultaat en ondertussen bouwen aan een sterke organische positie.

  SEO Consultancy

  Wil je meer zelf doen maar toch advies bij je SEO Strategie? Dan past SEO Consultancy misschien beter bij jou. Ik vertel je hier graag meer over.

  Lees hier meer over SEO Consultancy